HOT-30 Pin Bluetooth 4.1 Audio Transmitter Pentru Ipod Mini-Ipod Clasic, Ipod Nano Touch (Alb)

HOT-30 Pin Bluetooth 4.1 Audio Transmitter Pentru Ipod Mini-Ipod Clasic, Ipod Nano Touch (Alb)

Portable Audio & Video
117.55lei 76.43lei
În stoc
(0 Recenzii)

Bine ati venit la magazinul nostru.

Produsele noastre au prețuri accesibile și de bună calitate.Noi sprijinim dropshipping și en-gros .Dacă doriți să lucrați cu noi pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi un preț favorabil.Salutari!

Acest adaptor portabil poate face orice non-Bluetooth pentru iPod-ul cu funcție Bluetooth.Pur și simplu conectați adaptorul într-30-pin bază și pereche cu dispozitive Bluetooth, cum ar fi seturi de căști Bluetooth sau Bluetooth difuzoare.cum ar fi cască Bluetooth, Bluetooth sau difuzor receptor de muzică Bluetooth.

Automat pereche.Asociați-l o dată și-l va aminti mereu de aparat și ușor de a transporta în jurul valorii de cu tine.Modul Standby este pornit pentru a economisi energie atunci când Bluetooth stereo căști/căști nu este găsită în timp util.

Acesta funcționează pe produsele Apple cu 30pin plug, compatibil cu iPod Touch (a 3-a, 4-a), iPod Nano (1, 2, 3, 4, 5, 6), iPod Video, iPod Mini, iPod Classic.

Nevoie de nici o setare a software-ului și foarte ușor de utilizat.Suport profil: A2DP & ARVCP.Suport Bluetooth stereo căști/căști pentru a controla redare/pauză,înainte/înapoi.

Nu este compatibil cu iPod nano 6, iPod Mini 4GB Model M9804X (Versiunea 1.4.1), ipod classic, iPod Touch 2, iPod Touch 1st, ipod classic 30GB.Și, de asemenea, nu suport Ipod fosta fabrica de data inainte de 2007.

culoare: alb

Material: metal+plastic

Conținutul Pachetului:

1 x 30 Pin Bluetooth 4.1 Transmițător Audio

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

sku: w123354

Conținutul Audio&Video
Nume De Brand MiLESEEY
Tip Wireless WIFI
Pistă De Sunet Single
Origine China Continentală
Suport De Înaltă Definiție 720p
WIFI Standard NICI unul
Interfață USB

Recenzii Ale Clienților

Valabil primul nume este necesar
Valabil Ultimul nume este este necesar
E-mail validă este necesară
Valabilă este necesară o revizuire

Produse conexe:

© www.clearaircraiova.ro Toate Drepturile Rezervate