C USB-3.5 Mm pentru Căști Și Încărcător Adaptor,2-În-1 Hub USB de Tip C Pentru AUX/Microfon Și PD 3.0 60W Încărcare Rapidă Splitter

C USB-3.5 Mm pentru Căști Și Încărcător Adaptor,2-În-1 Hub USB de Tip C Pentru AUX/Microfon Și PD 3.0 60W Încărcare Rapidă Splitter

Portable Audio & Video
74.66lei 58.22lei
În stoc
(0 Recenzii)

[Dual Function]2 în 1 C USB-3.5 mm pentru Căști și Încărcător Splitter Adaptor extinde Tipul dispozitivului-C port, inclusiv un jack audio de 3.5 mm și un Tip-C PD portul de încărcare, permițându-vă să ascultați muzică și încărcați dispozitivul în același timp.Echipat cu doua built-in de înaltă rezoluție, chips-uri, acest adaptor ofera cristal-ca sunet de calitate (48KHz) prin 3.5 mm jack pentru căști pentru o experiență experiență de ascultare.

[PD 3.0 Încărcare Rapidă]Acest tip-c pentru jack-ul audio auxiliar și adaptor de încărcare adoptă un multifunctional PD 3.0 încărcare rapidă cip, care suportă până la 60W (20V/3A PD) de încărcare rapidă, care poate încărca dispozitivele dvs. rapid și eficient.

[LAT COMPATIBILITATE]de la locul De muncă la antrenament, compact USB-C pentru căști de 3,5 mm adaptor potrivit pentru la birou la domiciliu.Acest Tip de adaptor de C este în general compatibil cu mobile majore și protocoale wireless, potrivit pentru cele mai multe de Tip C, smartphone-uri, laptop-uri și ipad-uri, cum ar fi Samsung Galaxy S21 S21+ S21 S22 S21 S20 Ultra S10 S9 S8 plus, note20 5G ultra, note 10 9 8.

[Durabil și Elegant Design]Acest C USB la 3.5 mm audio adaptor încărcător este fabricat din aliaj de aluminiu anodizat de locuințe și echipat cu o împletitură cablu armat, care este durabil și elegant.Nostru complet transparent fata scut va fi în centrul atenției în orice situație.

Culoare:negru

Material:plastic

Conținutul Pachetului:

1 x USB-C pentru Căști, Adaptor

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

sku: w146118

Plug Type NICI unul
Codecs NICI unul
Vocalism Principiu Dinamic
Categorie Căști & Căști
Activă A Zgomotului De Fond Da
Buton De Control Da
Stil In-ear
Comunicare Cu FIR
Nume De Brand FGHGF
Origine China Continentală
Conectori NICI unul
Control Al Volumului Da
Material Metal

Recenzii Ale Clienților

Valabil primul nume este necesar
Valabil Ultimul nume este este necesar
E-mail validă este necesară
Valabilă este necesară o revizuire

Produse conexe:

© www.clearaircraiova.ro Toate Drepturile Rezervate