Controler de joc Silicon Capac de Protecție Anti-Coliziune Touch Controller Silicon de Protecție Caz Comofrtable Prindere Accesoriu VR

Controler de joc Silicon Capac de Protecție Anti-Coliziune Touch Controller Silicon de Protecție Caz Comofrtable Prindere Accesoriu VR

Portable Audio & Video
84.62lei 42.34lei
În stoc
(0 Recenzii)

Puncte:

1.Vr Joc Must-have: Special conceput pentru căști VR, nostru silicon capac de protecție îmbunătățește controler de aderență și confort, în timp ce protejarea ei de la zgârieturi, praf și sudoare.

2.Anti-Alunecare Confort: Păstrați-vă de joc cu capac de silicon, care oferă un efect anti-alunecare pentru suprafete de prindere mai bună.La sweatproof design asigură mâinile rămână uscat și confortabil în timpul perioade lungi de timp.

3.Scut de protecție: Datorită proprietăților excelente materiale de calitate, acest joc controler silicon capac de protecție pot fi spălate și utilizate de zi cu zi în timp ce reziste la uzură și lacrimă.

4.Efort de Protecție: jocul Nostru controler silicon capacul este echipat cu un sistem flexibil de curea și curea pentru efort de instalare și eliminare.Scut controlerul împotriva uzurii cu usurinta.

5.Profesionale de Proiectare de Protecție: protejează Efectiv atingere controler de prindere de la daune cu silicon capacul de protecție.Frumos și practic, noastre profesionale de design vă oferă jocul ideal înalt grad de confort.

Descriere:

Acest sweatproof și durabil capac de silicon este special conceput pentru căști VR.Ușor de-la-demontați design profesionale și de protecție a face un accesoriu must-have pentru orice gamer care doresc să își păstreze controler de siguranță și securitate.

Caietul de sarcini:

1.Material: silicon

2.Poartă metodă: handheld

3.Aspectul dimensiune:15.5*10*3.5 cm

4.Lista de ambalare: aluminiu platinum sac

5. Culoare: negru, alb, gri, roșu, cer albastru

Lista:

1pair*controler de Joc manșon de silicon

sku: w269752

Origine China Continentală
dimensiune 15.5x10x3.5cm
Tip Controlere
Nume De Brand Rondaful
Greutate Wearing method
Compatibil Marca ForOculus
Numărul De Model Controler De Joc Silicon Capac De Protecție
Pachet No
Model Compatibil Quest3

Recenzii Ale Clienților

Valabil primul nume este necesar
Valabil Ultimul nume este este necesar
E-mail validă este necesară
Valabilă este necesară o revizuire

Produse conexe:

© www.clearaircraiova.ro Toate Drepturile Rezervate