În aer liber Difuzor Telefon Mobil Microfon, Cu Un Microfon, Copii, Familie Ktv Colorate de Lumină Audio Piese de Schimb

În aer liber Difuzor Telefon Mobil Microfon, Cu Un Microfon, Copii, Familie Ktv Colorate de Lumină Audio Piese de Schimb

Portable Audio & Video
234.27lei 152.25lei
În stoc
(0 Recenzii)

În aer liber Difuzor Telefon Mobil Microfon, Cu Un Microfon, Copii, Familie Ktv Colorate de Lumină Audio Piese de Super Calitate a Sunetului-difuzor Portabil Bluetooth și 1 microfoane wireless sunt echipate cu un high-performance driver audio și un sistem avansat procesor de semnal digital, care face sunetul mai clar și aduce perfect cântând experiență.

Cu Bluetooth 5.0, vă puteți conecta, de asemenea, mașină de karaoke la un telefon/tabletă pentru a juca orice muzica de pe orice aplicație de muzică cum ar fi Spotify, YouTube, sau Apple Music, etc. În același timp, să cânte împreună și să se distreze!

Timp de Redare de Timp-Built-in baterie reîncărcabilă, asigură 4-6 ore de distracție.Mai repede de încărcare, și de lungă durată de timp.Având în distracție, fără nici o întrerupere.Petrecere de ziua, săli de conferință, sală de clasă, activități în aer liber...Acest difuzor portabil Bluetooth si microfon wireless va satisface toate dvs. de "distracție cântând" are nevoie.

Cadou-design Elegant si frumoasa cutie de ambalaj face ziua perfecta Christams cadou pentru 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12+ ani fete baieti adolescenti.Cu acest ultra-portabil de karaoke, peste tot este pe scenă.Ziua de nastere rece sau festival de cadouri pentru copiii dvs., prieteni sau familie.

Culoare:Roz

Material:Metal+plastic

Conținutul Pachetului:

1 * Audio

1 * Microfon

1 * Cablu De Încărcare

1 * manual de utilizare engleză

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

sku: w402634

Inteligent Asistent Personal NICI unul
Baterie No
Putere De Intrare(W) 25-49 W
Utilizarea Alte
Comunicare Inducție
Origine China Continentală
Numărul de Carcasă Difuzor 2
rezistent la apa No
Nume De Brand SODIAL
Modul De Sunet Alte
Control Vocal No
De Intrare/Ieșire Alte
Categorie Difuzoare
Difuzor Tip SPEAKER DE CALCULATOR
Canale 2 (2.0)
Cabinetul Material Plastic
Audio Crossover Full-Range
Sursa De Alimentare NICI unul
Sprijin APP No

Recenzii Ale Clienților

Valabil primul nume este necesar
Valabil Ultimul nume este este necesar
E-mail validă este necesară
Valabilă este necesară o revizuire

Produse conexe:

© www.clearaircraiova.ro Toate Drepturile Rezervate