2 buc 30A Rosu + Negru Crocodil Caravană Auto Van Test de Baterie Plumb Clipuri Aligator Clipuri Conector Priza de Putere

2 buc 30A Rosu + Negru Crocodil Caravană Auto Van Test de Baterie Plumb Clipuri Aligator Clipuri Conector Priza de Putere

Accesorii De Interior
1.96lei 1.26lei
În stoc
(0 Recenzii)

Descriere:

Conexiunea este simplu și rapid.Volum mare, greutate redusa, dinți ascuțiți.

Crocodilul clip conector este ferm fixat.

Utilizate pe scară largă pentru diverse inginerie electrică și tester de tensiune.

Încărcătorul de baterii (celule solare bord, gard electric, etc.) sau masina sau de agrement baterie (camping, nava, gard electric, etc.) ruleaza o alegere ideală.

Materiale și dimensiuni: cupru placat cu metal și cauciuc.Cleme metalice cu roșu sau negru din PVC poate ajuta să identificați sarcină pozitivă și sarcină negativă.

Utilizarea siguranta: 30A curent nominal.Primăvara a făcut de înaltă calitate, metale poate rezista la o presiune mai mare.Cauciuc înfășurat înfășurat pe crocodil clip poate ajuta pentru a preveni riscul de șoc electric atunci când de operare produse electronice, și de a folosi mai sigur de a utiliza.

Puternic durabilitate: Aceste corpuri grele sunt ușor de a deschide și primăvara clip are o puternică forță musca.Odată prinse, aceasta nu va cădea.Sonda este robust și durabil, care poate fi folosit pentru a repara deconectarea echipamentului de testare și la încărcător sau de a face propria dvs. de joasă tensiune linia trecere.

Aplicarea pe scară largă: Nostru cleme crocodil sunt utilizate pe scară largă în diverse proiecte electrice și a tensiunii de testeri, potrivit pentru toate masinile si baterii de camion.Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru a înlocui acasă garaj încărcătoare de baterii și aplicații similare (panouri solare, garduri electrice, camping autoturisme, camioane, nave, iarba, freze, etc.).

Caietul de sarcini:

Nume produs: electric clip

Material: fier de placare, izolație din PVC

Dimensiune: așa cum se arată în figura

Culoare: așa cum se arată în figura

Pachetul Inclus:2x electric clip

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-0.1-2 cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

sku: w222651

Nume De Brand PCWFKEF
Origine China Continentală

Recenzii Ale Clienților

Valabil primul nume este necesar
Valabil Ultimul nume este este necesar
E-mail validă este necesară
Valabilă este necesară o revizuire

Produse conexe:

© www.clearaircraiova.ro Toate Drepturile Rezervate