Organizator Universal Masina De Gunoi Bin Agățat Vehicul Gunoi Praf Caz Cutie De Depozitare Pătrat De Presare Coș De Gunoi De Interior Accesorii

Organizator Universal Masina De Gunoi Bin Agățat Vehicul Gunoi Praf Caz Cutie De Depozitare Pătrat De Presare Coș De Gunoi De Interior Accesorii

Accesorii De Interior
81.60lei 48.95lei
În stoc
(0 Recenzii)

Puncte:

1.Satisface Diverse Nevoi de Stocare: usa de masina de gunoi nu este numai pentru gunoi, dar, de asemenea, pentru umbrele, jucarii, snacks-uri, și mai mult.Acesta poate satisface nevoile dumneavoastra diferite și de a menține masina ta ordonat și organizat.

2.Hassle-Free de Plasament: a Obține o usa de masina de gunoi pentru pierderi de instalare, fără nici un instrument si daune auto.Cu o capacitate moderată, acesta nu va ocupa mult spațiu.Sa interioara detasabila rezervor asigură curățenia și igiena.Păstrați unitatea hassle-free.

3.Excelent Material: ideal gunoi pentru masina ta ușă.Elegant high-gloss marginile se imbina armonios cu interiorul mașinii, în timp ce materialele de înaltă calitate asigură durabilitate.Stabil design previne-l de la care se încadrează, astfel încât puteți să vă păstrați mașina curată și ordonată.

4.Bloc de Gunoi Mirosuri: Ușa Noastră Mașină de Gunoi vine cu un capac sigilat design care blocheaza mirosurile și scurgerile de gunoi.Păstrați masina ta bine întreținut și îngrijit în timp ce prevenirea orice mirosuri nedorite.

5.Măiestrie rafinat: Cu Usa Masina de Gunoi inovatoare de integrare a tehnologiei, puteți în condiții de siguranță dispune de gunoi umed sau umbrele fără nici un risc de scurgere.Nostru bine manopera asigură interiorul mașinii nu va primi murdar.

6.Păstrați mașina curată cu multifunctional de gunoi!Cu o capacitate moderată, care nu ocupă mult spațiu,este facut din materiale de înaltă calitate și are un capac sigilat design de bloc de mirosuri.În Plus,noastră manopera amenzii asigură durabilitate.Perfect pentru orice masina!

Caietul de sarcini:

Produs material: ABS

Produs greutate: 220g

Dimensiune produs: 16 x 15 x 6 CM (6.29 x 5.90 x 2.36 inch)

Lista De Ambalare:

Ușa mașinii de Gunoi*1buc

Saci de gunoi*2 role

Note:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

sku: w249172

Origine China Continentală
Material ABS
Stil Tipul De Presare
Tip Storage
Forma Pătrat

Recenzii Ale Clienților

Valabil primul nume este necesar
Valabil Ultimul nume este este necesar
E-mail validă este necesară
Valabilă este necesară o revizuire

Produse conexe:

© www.clearaircraiova.ro Toate Drepturile Rezervate