6pcs Sticlă de Vin Roșu Șervețel Inel Titular Aliaj Creative Prosop Catarama pentru Petrecerea de Nunta Cina Hotel Decor de Masă

6pcs Sticlă de Vin Roșu Șervețel Inel Titular Aliaj Creative Prosop Catarama pentru Petrecerea de Nunta Cina Hotel Decor de Masă

Home & Garden
112.57lei 61.90lei
În stoc
(0 Recenzii)

Descriere:

De Brand nou.

Acest șervețel inele sunt realizate din metal rezistent, cu rugina, mucegai și incasabilă proprietăți.

Accidentat de calitate și măiestrie superb.Șervețel inel arata rafinat și iute de mână, și fiecare detaliu a fost atent artizanale pentru a tăiate cu precizie pentru a asigura un șervețel, fără cusur.

El poate fi pus în toate servetele pentru a arăta desktop-ul tau pentru familii și persoane.

Poate fi utilizat în mod repetat, dacă acesta este murdar, ștergeți-l cu un burete umed sau o cârpă moale.

Ideal pentru găzduirea Ajunul Crăciunului părți, de Anul Nou și chiar nunți.

Utilizate pe scară largă în organizarea de nunti, banchete, aniversari, majorate, banchete, zilnic de mese și alte ocazii.Puteți decora, de asemenea, viu colorate buchete si decoratiuni, și decorative monoton servetele si mese devenit mai elegant și ochi-prinderea.

Caietul de sarcini:

Culoare: Aur.

Material:Aliaj.

Dimensiuni:Cum este arătat în imagine.

Cantitate:6 buc

Pachetul Inclus:

6 buc Inele pentru Șervețele

Notă:

Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o ușoară eroare(1-3mm), în dimensiune.

Din cauza monitoare diferite și luminozitate, produsul real pot avea o ușoară diferență de culoare din imagine, vă mulțumesc pentru înțelegere.

Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.clearaircraiova.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe www.clearaircraiova.ro!

Biroul nostru sunt orele 9:00 a. m.la 6:00 p. m. (GMT+8) de luni până sâmbătă.Și biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (Peking) dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pe www.clearaircraiova.ro mesaj,vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră în 48 de ore.în timpul sărbătorilor,pentru întârziere răspuns,ne cerem scuze profund.

sku: w339931

culoare Aur
Caracteristică Eco-friendly
Decor De Masă & Accesorii Tip Inele Pentru Servetele
Numărul De Model Inele Pentru Servetele
Origine China Continentală
Material Aliaj

Recenzii Ale Clienților

Valabil primul nume este necesar
Valabil Ultimul nume este este necesar
E-mail validă este necesară
Valabilă este necesară o revizuire

Produse conexe:

© www.clearaircraiova.ro Toate Drepturile Rezervate