100buc Dop de sticlă Reutilizabile Creative Funcționale Portabil de Etanșare Vin, Dop pentru Sticla de Vin Capac Pentru Sticle de Vin

100buc Dop de sticlă Reutilizabile Creative Funcționale Portabil de Etanșare Vin, Dop pentru Sticla de Vin Capac Pentru Sticle de Vin

Home & Garden
158.16lei 80.67lei
În stoc
(0 Recenzii)

Acest produs este conceput pentru meserii proiecte ca vin plută coroane de flori,aviziere,bucătărie spate.Acesta este fabricat din pluta material care este rezistent la utilizare.Elastic si compact dopuri este mare pentru vinul îmbuteliat și unica structură celulară garantează un nivel scăzut, prezența oxigenului în interiorul sticlei și este de a ajuta vinul sa fermenteze.

Utilizare:conceput pentru meserii proiecte ca vin plută coroane de flori,aviziere,bucătărie spate.Din plută material care este rezistent la utilizare.Elastic si compact dopuri este mare pentru vinul îmbuteliat.

Unica structură celulară garantează un nivel scăzut, prezența oxigenului în interiorul sticlei și este de a ajuta vinul sa fermenteze.

Culoare:lemn de culoare

Material:lemn

Dimensiune:2.1*4cm

Conținutul Pachetului:

100*dopuri de pluta

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

sku: w318961

Origine China Continentală

Recenzii Ale Clienților

Valabil primul nume este necesar
Valabil Ultimul nume este este necesar
E-mail validă este necesară
Valabilă este necesară o revizuire

Produse conexe:

© www.clearaircraiova.ro Toate Drepturile Rezervate