200/300ml de Sticlă Moka Oală din Oțel Inoxidabil Delicioase Moka Oală Filtru de Cafea Rezistent la Căldură pentru Acasă

200/300ml de Sticlă Moka Oală din Oțel Inoxidabil Delicioase Moka Oală Filtru de Cafea Rezistent la Căldură pentru Acasă

Home & Garden
289.97lei 139.16lei
În stoc
(0 Recenzii)

Caracteristică: 1. Italiană Aroma: clasic stil Italian moka oala cu bază din oțel inoxidabil și sticlă organismul este sanatos si delicios cu o supapa de presiune pentru a extrage mai multa cofeina si aroma.

2. Bucurați-vă de Mare de Cafea: La moka pot este cel mai simplu mod de a face și bucurați-vă de cele mai bune degustare de cafea.Stil Italian clasic de design asigură o distribuție uniformă a căldurii pentru bogat, catifelat aroma de cafea si aroma.

3. Bază din Oțel inoxidabil: unic 430 din oțel inoxidabil de bază suportă o varietate de opțiuni de încălzire, inclusiv electrice și cu inducție sobe, și poate fi, de asemenea, incalzita cu o soba de gaz peste un foc deschis.

4. Ușor De Curățat: moka filtru de cafea pur și simplu clătește cu apă, permite toate părțile să se usuce la aer, în poziție verticală, și apoi reasamblează.Utilizarea de săpun nu este recomandată, deoarece va elimina bază de cafea uleiuri care se acumulează în oală.

5. Cadoul Ideal: Moka ghiveci este un cadou pentru un iubit-o, care iubește cafea pentru toți vacanta si non-vacanta de ocazie.Acesta vă va uimi absolut și persoana care primește acest cadou.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Moka Pot

Material: Oțel Inoxidabil, Sticlă

Lista de pachete: 1 Set x Moka pot

sku: w273834

Material sticla
Origine China Continentală
Numărul De Model E 950

Recenzii Ale Clienților

Valabil primul nume este necesar
Valabil Ultimul nume este este necesar
E-mail validă este necesară
Valabilă este necesară o revizuire

Produse conexe:

© www.clearaircraiova.ro Toate Drepturile Rezervate