Motociclete Căști De Protecție Capac De Desene Animate De Pluș Căști Pălărie Cu Mare Nebun Flexibil Urechi Amuzante Căști De Protecție Caz Pentru Echitatie

Motociclete Căști De Protecție Capac De Desene Animate De Pluș Căști Pălărie Cu Mare Nebun Flexibil Urechi Amuzante Căști De Protecție Caz Pentru Echitatie

Motocicleta Echipamente Si Piese De Schimb
132.60lei 66.32lei
În stoc
(0 Recenzii)

Proteja motocicleta helemts de pietre care zboară cu universal helemts acoperi.Designul elegant va păstra aspectul original al helemts neschimbată, în timp ce permițându-ajustări ușor să capacul.Stea afară din mulțime și să devină centrul atenției cu acest accesoriu.

Nume: Helemts acoperi

Material: PV flanel

Culoare: Negru Imp/Roșu Cu Ochi De Iepure Gri

marime: universala

Dimensiune: 26*22*12 cm/10.23*8.66*4.72 cm

Lista:

Motocicleta de Pluș Helemts Acoperi x1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Rezistentă la zgârieturi: Aceasta motocicleta de pluș căști protejează căștile de protecție de la murdărie, praf și pietre care zboară.Acesta este fabricat din material moale si durabil, care se potriveste perfect pe căști de protecție și nu afectează viziunea ta sau de confort.

2.Boost Dvs. de Plimbare: Ridica experiența dumneavoastră de ciclism cu Motociclete de Pluș Căști de protecție de Acoperire.Acest accesoriu nu numai crește distracție și de expunere, dar adaugă, de asemenea, o modă de farmec simplu căști de protecție.

3.Aplicație ușor: Efort snap pe Motocicleta de Pluș Căști de protecție Acoperă cu capace pentru o potrivire perfecta si potrivire personalizată, permițându-aliniere completă cu parasolar si vizibilitate maxima.

4.Universal se Potrivesc: Asigura un maxim de confort si protectie pe motocicleta aventuri cu pluș căști de protecție de acoperire.Se potrivește cel mai complet fata de motociclete căști de protecție cu ușurință și fără efort pentru a instala sau elimina.

5.Stea Afară Din Mulțime: Cu nostru unic și ochi-prinderea motocicleta de pluș căști de protecție capacul, se adaugă un plus de atracție pentru masina ta.Din material moale si confortabil este efort de a instala și a elimina, făcându-te în centrul atenției pe orice drum.

sku: w271988

Tip De Material BUMBAC
Origine China Continentală

Recenzii Ale Clienților

Valabil primul nume este necesar
Valabil Ultimul nume este este necesar
E-mail validă este necesară
Valabilă este necesară o revizuire

Produse conexe:

© www.clearaircraiova.ro Toate Drepturile Rezervate