Anti-alunecare Interior Masina tabloul de Bord Cutie de Depozitare Tava Organizator Spatele Ecranului Organizator ETC Tava de Navigație cu Ecran de Depozitare din Spate a Tăvii

Anti-alunecare Interior Masina tabloul de Bord Cutie de Depozitare Tava Organizator Spatele Ecranului Organizator ETC Tava de Navigație cu Ecran de Depozitare din Spate a Tăvii

Accesorii De Interior
173.21lei 86.63lei
În stoc
(0 Recenzii)

Organiza masina ta dezordine cu Masina durabil Ornamente de Interior de Top Bord Tava de Stocare.Cu anti-derapant performanță, oferă diferențiate spațiu de stocare pentru datele esențiale, cum ar fi țesut, telefonul și cheile.Spune la revedere de la centrul aglomerat console și bucurați-vă de o mică plimbare de fiecare dată.

Material: Silicon

Greutate: 504g

Dimensiune: 30 cm*15 cm*4 cm/11.8*5.9*1.5 în

Lista:

ecranul de navigare de depozitare din spate tava *1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Imbatabil Rezistenta: Fabricate din primă, materialul silicon durabil, aceasta masina tapiterie interior de top bord tava de stocare este construit pentru a dura.Nu se va deforma, rupere sau uzură ușor, oferind sigure de depozitare pentru obiecte mici și pace a mintii.

2.Stabil și mini-dovada: Aceasta masina tapiterie interior de top bord tava de stocare are un grajd de instalare care nu este ușor să alunece.Ea are, de asemenea, un anti-derapare de performanță care împiedică elementele de la care se încadrează off.

3.Interior curat Mediu: Păstrați masina ta interior spick și durata cu aceasta tava de stocare de pe tabloul de bord.Este grozav pentru organizarea de obiecte mici, cum ar fi chei, telefoane, și ochelari de soare.Nu mai aglomerat console și etaje.

4.Unica Soluție de Stocare: Cu diferențiate spațiu de stocare, aceasta Masina Tapiterie Interior de Top Bord Tava de Stocare oferă un cadru organizat și mod convenabil de a păstra elementele sortate în timp ce conduceți.

5.Eficient Element Titular: Organizarea interiorului autovehiculului dumneavoastră cu noastre de depozitare tava!Ține de elemente esențiale, cum ar fi țesuturile, chei, și chiar ochelari, în spatele centrală de control ecran de Model 3/Y. Nostru de user-friendly tava este usor de instalat și eliminați, optimizarea vehicul spațial.

sku: w236939

Tip De Material Silicon
Origine China Continentală
Tip Parasolar Sac De Depozitare

Recenzii Ale Clienților

Valabil primul nume este necesar
Valabil Ultimul nume este este necesar
E-mail validă este necesară
Valabilă este necesară o revizuire

Produse conexe:

© www.clearaircraiova.ro Toate Drepturile Rezervate