Pentru Land Rover Discovery 4 LR4 2010-2016 Masina Centrală de Control de Navigare Ecran Telefon Suport GPS Suport Accesorii

Pentru Land Rover Discovery 4 LR4 2010-2016 Masina Centrală de Control de Navigare Ecran Telefon Suport GPS Suport Accesorii

Accesorii De Interior
165.90lei 99.53lei
În stoc
(0 Recenzii)

[Model] a se Potrivi Perfect Pentru Land Rover Discovery 4 LR4 2010-2016.

[Unic mod fix] titularului de instalat pe Consola centrala, care este mult mai stabil și nu se agită.Nu va bloca vederea, și are o experiență mai bună de conducere.

[Reglabile] Fie că este vorba de navigație, de fotografiere, de vizualizare sau informații, telefonul stand poate fi rotit 360 de grade, astfel încât să nu va fi dor de un moment în timp ce păstrarea de conducere în condiții de siguranță.Puteți regla unghiul și direcția de telefon mobil, aducând mai sigur și mai convenabil de conducere.

[Sigure și stabile] Deține cele mai multe telefoane moderne și este perfect pentru telefoanele inteligente de la 2,32 inch la 4.3 inch wide.Este suficient de puternic pentru a ține telefonul tău bine și de a proteja telefonul dvs. de picături și zgârieturi.

Montarea:Pentru Land Rover Discovery 4 LR4 2010-2016

Culoare:Negru

Material:aliaj de Aluminiu

Conținutul Pachetului:

1 x Telefon Suport

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

sku: w234561

Origine China Continentală

Recenzii Ale Clienților

Valabil primul nume este necesar
Valabil Ultimul nume este este necesar
E-mail validă este necesară
Valabilă este necesară o revizuire

Produse conexe:

© www.clearaircraiova.ro Toate Drepturile Rezervate