Auto Bastoane Odorizant Auto Cu Aroma Difuzor Cilindrice Auto Vent Clip Inofensiv Și La Modă Odorizante Auto Stick Pentru

Auto Bastoane Odorizant Auto Cu Aroma Difuzor Cilindrice Auto Vent Clip Inofensiv Și La Modă Odorizante Auto Stick Pentru

Accesorii De Interior
36.84lei 18.40lei
În stoc
(0 Recenzii)

Experiența de lungă durată parfum cu Mașina noastră Stick Difuzor!Potrivit pentru persoanele în vârstă, copiii și femeile gravide, nu blocați orificiul de evacuare a aerului și este ușor să demontați și înlocuiți.Este cadoul perfect pentru cei pasionați de mașini în viața ta.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Masina de Aromoterapie Stick

Material de parfum scaun: metal

Tip: corp Solid tip

Parfum tip: Gulong

Termen de valabilitate: cinci ani

Lista De Ambalare:

Masina De Aromoterapie Stick * 1

Parfumat core * 6

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, element culorile pot varia ușor de la imagini.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Aromatice Mediu: de a Spori experiența dumneavoastră de conducere cu Aromoterapie Stick Auto, care în condiții de siguranță și inofensiv elimină fum și mirosuri în timp ce umple masina cu calmant uleiuri esențiale; o poluare-free și fără alcool aroma potrivit pentru persoanele în vârstă, copiii și femeile gravide.

2.De lungă durată Aroma: Deschide ventilatorul și se încălzi în parfum slab de Mașina noastră Stick Difuzor, cu comandă manuală pentru aroma intensitate și gaura de emisie dimensiune, durată de până la două luni pe tămâie stick.

3.Design distinctiv: Răsfățați-vă în beneficiile de aromoterapie fără blocarea prize de aer.Aroma Stick Auto difuzor infrumuseteaza masina si casa AC cu chic și la modă.Bucurați-vă de proaspăt și revitalizant aer, oriunde te duci.

4.Efort de Instalare: Upgrade masina ta de interior cu Aromoterapie Stick Masina!Stabil snap-fit silicon clip asigură parfum alegere, fără a deteriora vehiculul dumneavoastră organism.Demontați și înlocuiți-efort pentru un aer proaspat si calmant experiență de conducere.

5.Gata Pentru a fi oferita Cadou: Cadou Ideal pentru cineva special - surprinde-o cu Aromoterapie Stick Masina ca un unic, practic Auto Bastoane Odorizant de Mașină care emite un calmant aroma, ceea ce face fiecare conduce o plăcută și de stres-free experiență.

sku: w211944

Tip Corp Solid tip
Element De Lungime 13.5cm
Lățime Produs 9.4cm
Origine China Continentală
Articol Greutate 55g
Numele Modelului Masina De Aromoterapie Stick
Forma Lichid
Înălțime Element 2.3cm
Tip De Material Din Oțel Inoxidabil
Parfum koln
Tip De Element Odorizant
Caracteristici Speciale De lungă durată Aer Freshenr

Recenzii Ale Clienților

Valabil primul nume este necesar
Valabil Ultimul nume este este necesar
E-mail validă este necesară
Valabilă este necesară o revizuire

Produse conexe:

© www.clearaircraiova.ro Toate Drepturile Rezervate