VACCINURI Tester de Cablu de Rețea Instrument de Testare RJ45 RJ11 RJ12 CAT5 CAT6 UTP USB LAN Sârmă Cablu Ethernet Tester(Baterie Nu sunt Incluse)

VACCINURI Tester de Cablu de Rețea Instrument de Testare RJ45 RJ11 RJ12 CAT5 CAT6 UTP USB LAN Sârmă Cablu Ethernet Tester(Baterie Nu sunt Incluse)

Telefoane Mobile & Telecomunicații
45.32lei 36.23lei
În stoc
(0 Recenzii)

Rula în mod automat toate testele și inspecțiile să găsiți problema de pantaloni scurți, open fire, cross-cabluri și alte cabluri de incidente. 100% de brand nou tester de cablu de rețea, vizibil statutul de LED-uri de afișare.

Ușor de citit afișaj LED arată problema.Portabil și ușor de transportat.

Este folosit pentru a testa dvs. de auto-a făcut cabluri Ethernet cablu pentru a vă asigura că funcționează în mod normal, înainte de conectarea la dispozitiv.Testare cabluri RJ45, RJ11 telefon linii și cabluri de rețea.

O baterie de 9V este necesar (nu este inclus în setul de livrare).Este recomandat să înlocuiți bateria.

Caracteristici:Se poate distinge cu ușurință prin cablu, continuitate, deschis și scurt;Verificați dacă cablul de continuitate prin control de la distanță kit, deschis, fir scurt și crossover sârmă pereche de până la 1000 de picioare (aproximativ 3.0 metri).

caietul de sarcini:

Principalul test: 1-2-3-4-5-6-7-8-G

Control de la distanță test:

1-2-3-4-5-6-7-8-G ----RJ45

1-2-3-4-5-6 ------------RJ12

2-3-4-5------------------RJ11

RJ45 RJ11 Cat-5 Cat-6 cablu de test: comutator de alimentare (S-nivelul lent de testare, S-repede nivelul de testare.) Dacă toate cablurile sunt disponibile, lumina se va schimba de la NR.1&2 la verde.Dacă luminile nu se aprind sau nu se aprind continuu, cablul este rupt.

Următoarele este o conexiune anormală:

Dacă un cablu, cum ar fi televiziune prin cablu Nr. 3, are un circuit deschis, cele două No. 3 lumini de principalele tester și de la distanță tester nu va fi capabil de a transforma pe.Dacă mai multe cablurile nu sunt conectate, mai multe lumini nu va porni separat.

Dacă este mai mică decât două cabluri sunt conectate, fără lumini va apărea.

Dacă există o defecțiune la ambele capete ale cablului, astfel ca NU. 2 4, apoi de afișare:

Dacă cele două cabluri sunt scurt-circuitat, corespunzătoare lumini nu va porni de pe telecomandă, și principalul tester va rămâne neschimbată.

Dacă trei cabluri, inclusiv trei cabluri, sunt scurt-circuitat, corespunzătoare lumina nu se va aprinde.Dacă testarea unui bloc terminal sau priza de perete, conectați două cabluri (RJ45) la tester.

culoare: galben

Material: ABS

dimensiuni: 104 x 97mm

Conținutul Pachetului:

1 * Galben Tester De Cablu De Rețea

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

sku: w17125

Nume De Brand SODIAL
Origine China Continentală

Recenzii Ale Clienților

Valabil primul nume este necesar
Valabil Ultimul nume este este necesar
E-mail validă este necesară
Valabilă este necesară o revizuire

Produse conexe:

© www.clearaircraiova.ro Toate Drepturile Rezervate